Geplaatst: 28 april 2023

Karl Breukink

Fijne vakmensen die naar je wensen luisteren, erg prettige samenwerking!


Geplaatst:

Freek Hageraats

Geweldige ervaring met van der Zeeuw bouw.

Woning volledig verbouwd. Snelle en goede communicatie perfect resultaat


Geplaatst:

Pieter Basten

Vriendelijk, duidelijk, scherp geprijsd, komen afspraken na. We zijn net begonnen met de werkzaamheden aan ons huis en het voortraject was al erg leuk. Ze zijn voor schema begonnen aan de werkzaamheden en de planning ziet er erg goed uit. Duidelijke snelle communicatie zodat er geen misverstanden zijn en je dus lachend over de bouwplaats kan lopen. Jongens weten gewoon allemaal waar ze mee bezig.


Geplaatst: 3 januari 2023

Sharon Schiltkamp

Zeer prettige samenwerking gehad met van der Zeeuw bouw. Ze hebben een hoogwaardige afwerking afgeleverd. Zeer professioneel team.


Geplaatst:

Rene de Jong

Van der Zeeuw heeft een aanbouw verzorgd aan onze jaren 20 woning. Aanvankelijk was het gepland als een ‘standaard’ uitbreiding werd het toch wat meer maatwerk als gevolg van de specifieke locatie. Ze hebben ons niet laten zitten maar dit project direct doorgepakt vanuit de maatwerk afdeling. Tijdens de bouw hadden we ook wat tegenslag (een oud huis brengt verrassingen). Dit hebben ze ook goed opgelost.


Geplaatst:

Piet Fijn

Ik zie van der Zeeuw Bouw als een zeer betrouwbare aannemer. Ook uit de markt hoor ik positieve verhalen, komen hun afspraken na, werken netjes en leveren vakwerk.


Geplaatst:

Elisa

Van Der Zeeuw Bouw heeft een totaal binnen renovatie uitgevoerd. De werkzaamheden bestonden o.a. uit aanleggen van technische installaties, aanbrengen isolatie, plaatsen van dakraam en renovatie van badkamers, toilet en keuken. Ik ben blij met het resultaat van mijn woning en kan Van Der Zeeuw Bouw zeker aanraden!